Thursday, January 15, 2009

Edit Gambar Lama

''Bahan takde la.."tu la antara jawapan aku kalau kawan2 tanye nape tak update blog..
sememang nye bahan takde..tapiii, bukan bahan yang menjadi punca blog tak update..
Penyakit malas..kalau dah malas..jangan kata nak update..nak bukak blog sendiri pun payah..
Cuma semalam aku tak tau nak buat ape..aku bukak gambar2 lama yang masih tersimpan dalam PC aku nie..tanpa melengahkan masa lagi,aku pun meng'edit' la gambar2 nie..
Pada mata aku nampak cantik..tak tau korang nyer mata..
Harap mata korang pun akan kata lawa gak..
Yelah..budak baru belajar..
Cg Fly..komen sikit!!!





Hitam putih menjadi pilihan.
Ape yang kurang ek.??
Masa nie Ainnur ade sesi photograph..

Majlis raya 2 tahun lepas..Gogos ngan Bentayan(azwan).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails