Tuesday, January 20, 2009

'Lama' dan 'Baru'

Sekian lama aku nak letak gambar aku ngan anak2 aku nie..
Tapi,atas sebab2 yang yang tidak diizinkan aku tak la letak..tapi,setelah aku meng'edit'kan gambar aku nie..dan wajah aku agak 'cerah'..so,aku letak kan ia dalam blog aku nie..
Pastu,aku sempat la meng'edit' gambar bende 'lama' dan bende 'baru' aku..
nak tau apa bende nyer bende 'lama' ngan 'baru'..
korang kena layan gambar2 nie..
Setelah berjaya men'cerah'kan muka aku... ni la bende 'lama' aku yang banyak berjasa kat aku sekeluarga.
ni lak bende 'baru' yang bakal berkhidmat untuk aku sekeluarga.
Antara 'lama' dan 'baru'..anak aku nie ade aje die time aku nak amek gambar..

3 comments:

rahsie said...

yang paling cerah dan menyerlah tu anak pompuan ko je aku tengok...

Gogos said...

kuang asam lu jalutkuang..gua siat2 lu gigi kang..

materials said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails