Tuesday, December 4, 2007

buat panduan korang


untuk pengetahuan korang semua..aku dah buat satu kajian pasal diri manusia..yelah manusia ni kan ade rahsia2 yang kita perlu bongkar..bukan terjah..tu melodi je boleh..so..aku buat kajian pasal manusia dan bantal..maybe korang penah dengar..kalu penah dengar tu adalah hasil kajian aku la tu..apsal?tak caye..tak caye..korang leh tanye aku..hehehe...
antara kajian aku ialah..macam nie..baca ek..
1) Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.
3) Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.
4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.
5) Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.
6) Tidak punya bantal
Kasihan betul... pergi kedai belilah satu!!

2 comments:

combatgengjahat80 said...

pehhh...dah ade jam dalam blog ko nie...terer sekarang....bagus..bagus....ko laa lelaki terhebat kat malaya nie...tapi aku tetap lelaki terhensem kat malaya...hahhahahaha

Kekabu @ Kabu said...

hoi gos...ko jgn sorang2 pulon wat blog tu..share la ngn aku woi..kang aku report kat admin cik din kang.huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails