Thursday, May 22, 2008

Perlawanan Dart.

Assalamualaikum semua..nampak papan Dart kat bawah tu?Ha..kalau korang nak tau opis aku ade buat 'indoor game'..ye la nak buat family day nanti..so,diorang pun buatla sukan nie..sebenarnye macam2 lagi sukan 'rakyat' lain yang akan diadakan..buat mase nie,main Dart la dulu..pic2 yang aku tayang kat korang nie..mase perlawanan Dart peringkat Wanita..macam2 hal tengok diorang main..ade yang terbaling 'peluru' tu kat kepala pengadil pun pun ade..berdarah2 kepala pengadil..tapi tetap maintain..maintain nak mampos..jom layan pic nie..



ini papan Dart.
pengira markah yang tak berapa nak pandai mengira.

agak-agak kepala siapa yang jadi mangsa.

sememangnya kejuaraan bukan milikmu.
kedudukan pemenang yang cube di'adjust' oleh pengadil
mengikut sape yang paling lawa.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails