Sunday, February 13, 2011

Bermula Baru..

Huaaaaaaahhhh!!!! huh lama betul aku tak usik blog ni...rasa rindu pulak..oh lupe nak bagi salam..Assalamualaikum..
Entah ape punye malas la awal2 tahun nie..aku pun tak tau..maybe enjin belum panas lagi kot..hahaha..banyak gak member2 tanye kat aku kenapa lama tak update blog..
kalau yang bertanye soalan biasa2 takpe..ade pulak soalan die huh..bisa membunuh semangat nak berblog beb..
Bukan takde bahan nak diletak kat blog nie..ada..masih dalam simpanan..biar aku buat pekasam dulu..bila dah masam baru aku keluarkan..hehehe..baru sedap..
Alhamdulillah 7 dan 11 feb baru nie..besday aku dgn wife aku..
Dah 31 tahun aku..emm..cepat nyer..tahun depan 32..pastu 33..pastu 34..dan pastu 40..
dan sebenarnya kita makin mengejar usia tua walau kita cube mengelak nyer dgn macam2 bende untuk mngelak diri kita nampak tua..hakikatnye kita semakin tua dan semakin tua..
okla esok2 kita sambung lagi..mata ngantuk pulak..
"selamat ulang tahun ke 31 buat aku dan isteri tersayang"

1 comment:

Atamdin said...

huhu akhirnya dah aktif balik...
igt kan nak tup akun ja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails